Hírek

2009.10.03. 09:29

TV2-távozók: Bárdos András, Máté Krisztina, Onyutha Judit

Közös megegyezéssel távozik a TV2-től Bárdos András és Máté Krisztina a csatorna vállalati átszervezése, racionalizálása miatt – közölte a televízió pénteken. Onyutha Judit is távozik.

MTI

Bárdos András, a Tények főszerkesztő-műsorvezetője kevéssel korábban – távozásuk tényének megerősítésén túl – annyit közölt az MTI érdeklődésére: annak gazdasági okai vannak. A csatorna közleménye szerint amíg végleges döntés nem születik a műsorvezetői beosztásról, hétköznap esténként is Várkonyi Andrea és Pachmann Péter vezetik a műsort.

A Tényeket érintő változásokkal egy időben távozik a csatornától Onyutha Judit is. Az időjárásról ezen túl Németh Lajos és Gaál Noémi tájékoztatja a nézőket.

Az Index információi szerint egyrészt a hírműsor költségvetése körüli viták vezettek idáig, másrészt a csatorna már egy ideje frissíteni szeretné a Tények gárdáját, Bárdos András pedig sem a költségmegvonásokkal, sem egyes képernyősök lecserélésével nem értett egyet.

A hírportál úgy tudja, a műsorvezető-páros éves fizetése több mint ötvenmillió forintba került a TV2-nek, ami a Tények költségvetésének körülbelül nyolc százaléka.

A hírportál úgy tudja, a műsorvezető-páros éves fizetése több mint ötvenmillió forintba került a TV2-nek, ami a Tények költségvetésének körülbelül nyolc százaléka. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva