Hírek

2009.10.16. 12:11

U20-as vb: A bronzérem is hatalmas siker lenne

A magyar válogatott és Costa Rica számára is az utolsó mérkőzés következik ma az U20-as egyiptomi labdarúgó-világbajnokságon, a két csapat 17 órakor a bronzéremért csap öszsze Kairóban (a döntőt Brazília és Ghána vívja 20 órától).

K. M. A.

Nehéz lenne eldönteni, hogy ki a találkozó esélyese, főleg azok után, hogy Costa Rica az elődöntőben csak 1-0-ra kapott ki Brazíliától.
A magyarok már így is az elmúlt 25 év legjobb teljesítményét érték el azzal, hogy a négy közé kerültek, ám bronzéremmel zárni egy ilyen tornát óriási siker lenne, még nagyobb, mint az ifjúsági Európa-bajnokságon aratott 1984-es diadal.

– Rendkívül nehéz volt a lelátóról figyelni, ahogy a csapatom elveszítette a ghánaiak elleni elődöntőt – mondta a FIFA honlapján Koman Vladimir, akit a torna legjobb irányítójaként emlegetnek. – Most játszhatok, és meg akarom nyerni ezt a mérkőzést, szeretnénk egy nagy győzelmet aratni és bebizonyítani, hogy a miénk az egyik legjobb csapat a tornán.

A várható kezdőcsapat: Gulácsi – Szekeres, Debreceni, Szabó J., Présinger – Gosztonyi, Korcsmár, Koman, Kiss M. – Simon A., Németh.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva