Hírek

2009.11.24. 09:28

Képes-e bravúrra a Loki?

Matematikailag a Lokinak még van esélye elérni a 3. helyet. Ma ehhez meg kéne verni a Liverpoolt. Tippeljen velünk a mai Bajnokok Ligája mérkőzésekre!

Forrás: Toptipps

Debrecen - Liverpool

A Liverpool rossz sorozata (5 tétmeccs óta nem győztek) és sok sérültje (Gerrard játéka kétséges) is közrejátszhat abban, hogy kedvező oddsokat kínálnak erre a mérkőzésre. A Loki számára talán a legtöbb esély most adódik, utolsó hazai pályás találkozóján a pontszerzésre.

A konkrét tények alapján, hogy a Liverpoolnak létfontosságú a győzelem a továbbjutási reményeik életben tartásához, valamint a Lyon ellen mutatott játék (1-1, az utolsó pillanatokban egyenlített a Lyon) és a csapat minőségének tudatában még a gyenge forma sem adhat okot a Pool pontvesztésére. Azonban érdekes lehet, hogy a Vörösök egy meccsükön sem szereztek 1 gólnál többet a Bl-ben (összesen hármat), míg a Debrencen ötnél tart (abból három hazai pályán).

A nagyobb fogadóirodák átlagos ajánlata:

Debrecen: 9.00 Döntetlen: 4.75 Liverpool: 1.36
Tipp: Liverpool: 1.36
Debrecen gólt szerez: 1.90

Fiorentina - Lyon

A nagyobb motiváció a Fiorentinában lehet a mérkőzés kapcsán. Nem csak a hazai környezet miatt, hanem a továbbjutás tekintetében is. A vendégek már biztos továbbjutók, csak a csoportelsőség lehet a tét számukra, ami azonban az utolsó fordulóban a Debrecent fogadva is megvalósulhat. A hazaiak magabiztosak otthon a Bl-ben, a Poolt 2-0-ra, a Debrecent 5-2-re verték.

A Lyon sem teljesít rosszul idegenben (Liverpool 1-2, Debrecen 0-4), de a legutóbbi Liverpool elleni hazai meccsükön is csak a szerencsének köszönhették a pontmentésüket, azóta a bajnokságban sem tudtak győzni (Marseille 5-5, Grenoble 1-1). A tipp egy történelmi hazai győzelemnek szól, amiben a jó formában lévő Gillardino is tevékenyen részt vehet.

A nagyobb fogadóirodák átlagos ajánlata:

Fiorentina: 2.00 Döntetlen: 3.30 Lyon: 3.80
Tipp: Fiorentina: 2.00 


Barcelona - Inter

A "gyilkos" F csoport legnagyobb rangadója, a továbbjutást érő helyek megszerzésének fontos állomása lehet. A csoportot vezető Intert (6pont) és a sereghajtó Dynamot (4pont) 2 pont választja el a tabellán. A katalánok botlása nem megengedett, mivel bármely kiscsapat győz is a másik meccsen (Rubin-Dynamo) az utolsó fordulóban egy ki-ki összecsapáson dőlne csak el a továbbjutás (utolsó fordulóban Dynamo-Barcat rendeznek).

A Barca győzelme tűnik biztosnak, a Rubintól kapott pofon után (1-2) egy 6-1 (Zaragoza), egy 4-2 (Mallorca) és egy 5-0 (Leonesa), amit hazai pályán fel tudnak mutatni. Hazája bajnokságában az Inter is szépen menetel, de a Bajnokok Ligájában inkább a szerencsének köszönhetik jelenlegi helyüket (Rubin-Inter 1-1; Dynamo-Inter 1-2). A Barcelona bizonyíthatja nagyságát ezen fontos meccsen elért győzelmével.

A nagyobb fogadóirodák átlagos ajánlata:

Barcelona: 1.75 Döntetlen: 3.50 Inter: 5.00
Tipp: Barcelona: 1.75

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva