Hírek

2009.11.18. 11:55

Megmenekült a Sláger!

A Világgazdaság Online információi szerint a Sláger Rádió a Roxy Rádió frekvenciáján folytatja, a szerződést még ma aláírják

Molnár Sándor - Világgazdaság Online

Még ma bejelenti a Sláger Rádió, hogy a Roxy Rádió frekvenciáján sugároz tovább – értesült a Világgazdaság Online. Információink szerint a ma éjfélkor az országos kereskedelmi frekvenciajogosultságát elveszítő Sláger ugyanakkor nem meg-, hanem csak bérbe veszi az új hullámsávot, várhatóan egy évre.

Úgy tudjuk, ennek oka a Boros–Bochkor páros szerződésének jövő évi kifutása, nem tudható ugyanis, hogy a Sláger jelenlegi „húzószemélyei” meghosszabbítják-e kontraktusukat, emiatt pedig a rádió nem kíván nagyobb „anyagi kötelezettséget vállalni”.

Értesüléseink szerint a tárgyalások tegnap délután már végső fázisukban voltak, ám a szerződéseket végül nem írták alá. A megbeszélések ma reggel folytatódtak, információink szerint a két fél és ügyvédeik jelenleg is tárgyalnak. A tervek szerint a Sláger ma délutáni műsorában mindenképpen elhangzik majd a bejelentés az új frekvencia megjelölésével.

Közben szerdáról csütörtökre virradó éjjel, éjfél után 10 másodperccel kezdi meg a sugárzást a NeoFM, a legnagyobb országos frekvenciát elnyert, új kereskedelmi rádió.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva