Hírek

2009.11.23. 13:54

Műfajt vált az egykori megasztáros?

Alig hogy megjelent az énekesnő harmadik, Colorpop című albuma, Szabó Eszter máris valami új dolgot talált ki. Néhány hete még az általuk tető alá hozott allstars-dal videoklipjét forgatták, most pedig már egy humorral fűszerezett sanzonestre készülnek párjával, Kontor Tamással.

BAMA

Mivel nemrég Gyula város arcává választották, Szabó Eszter folyamatosan igyekszik népszerűsíteni szülővárosát, így első sanzonestjét is ott rendezi majd meg december 28-án. A sanzonokon kívül kuplék, musicalek és a régi idők filmdalai is felcsendülnek majd.

– Ugyanúgy él tovább az unplugged műsorunk Tomival, de nagyon szeretem a régi idők dalait, így régóta várható volt egy ilyen est, főleg a második, szintén ezt a stílust követő lemezem megjelenése óta – mondta.

Az est egészen más műfajúnak ígérkezik, mint az eddigi gyulai fellépések. Nem szabadtéri rock-koncert, hanem szórakoztató hagyományőrzés, mely iránt – az egykori megasztáros pár tapasztalatai szerint – igen sokan érdeklődnek.

– Nagy felelősség ez, mégsem izgulok, inkább várom, mert rengeteg, szórakoztató ötletet eszeltünk már ki a jó hangulat megteremtésére. Nem lesz műfajváltás, csak kirándulás egy másik stílus felé – árulta el Szabó Eszter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva