Hírek

2009.12.14. 10:20

Ajándékozós hangulatban az egykori megasztáros

Először egy kalapját sorsolta ki rajongói között, most pedig egy olyan gyulai hétvége ajándékozására készül Szabó Eszter, ahol ő és párja, Kontor Tamás lesznek a szerencsés nyertes idegenvezetői.

BAMA

Régi ígéretét váltotta valóra a volt megasztáros Szabó Eszter. A különleges hangú énekesnő az egykoron védjegyévé vált kalapjai közül sorsolt ki egy fejfedőt rajongói között.

A Gyulán élő művész a kezdeményezés sikerén, az óriási érdeklődésen fellelkesedve úgy döntött, folytatja az ajándékozást. Hamarosan egy, a gyönyörű alföldi fürdővárosban, Gyulán eltöltendő hétvégét sorsol ki rajongói klubja tagjai között. A pihentető hétvége igazi különlegessége, hogy azon ő és párja, a szintén megasztáros Kontor Tamás lesznek a szerencsés nyertes idegenvezetői.

A Gyulát jól ismerő sztárpár – hiszen Eszter immár szülővárosa háziasszonya – megmutatja majd a főbb nevezetességeket: elkalauzolja vendégüket a várba, a Százéves cukrászdába, megmutatja a várfürdőt, s a nemrég átalakított, impozáns belvárosi utcákat, tereket is.

Az énekesnő a nyertes nevét blogján teszi közzé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva