Hírek

2009.12.09. 13:58

Egymillió alkalommal parkoltunk mobillal

Az Eme Zrt, a Pannon, a T-Mobile és a Vodafone bejelentette, hogy a MobilParkolás szolgáltatás elindítása óta a szolgáltatók ügyfelei már egymillió alkalommal vásárolták meg parkolójegyüket mobiltelefonjukkal.

Világgazdaság Online

A szolgáltatás folyamatos kiterjesztésének köszönhetően a három hazai mobilszolgáltató előfizetői ezt egyre több városban tehetik meg: a MobilParkolás Budapest mellett már 24 városban érhető el.

A mobiltechnológia nyújtotta lehetőségek egyre szélesebb körben terjednek, és számos területen teszik az emberek életét könnyebbé, egyszerűbbé.

Ezek egyike a MobilParkolás szolgáltatás, amellyel a mobilszolgáltatók kényelmes és gyors megoldást nyújtanak ügyfeleiknek a parkolójegy megvásárlására. A szolgáltatás népszerűségének bizonyítéka, hogy márciusi indulása óta összességében immár egymillió sikeres parkolási tranzakcióról számolhatnak be a mobilszolgáltatók és az EME Zrt Ma már több mint 20.000 mobil parkolási tranzakció történik naponta.

A cikk folytatása itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva