Hírek

2009.12.28. 11:22

Kétmillió magyar kapott üdülési csekket

Az év utolsó hetéig összesen 48 milliárd forint összegű üdülési csekkhez jutott hozzá közel kétmillió munkavállaló és közeli hozzátartozója.

BAMA

Idén a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 63 ezer szociálisan hátrányos helyzetben élő személy üdülési támogatását segítette elő 2,1 milliárd forint összegű üdülési csekkel. Az alapítvány 2010. január 31-ig várja azok jelentkezését, akik igénybe kívánják venni üdülési támogatásukat – írja a szervezet közleménye nyomán a Weborvos.hu.

Kiderült továbbá, az üdülési csekk 11 éves forgalmazásának történetében a legfiatalabb üdülési csekk tulajdonos a 2009. december 8-án született Kismoni Réka. Az üdülési csekket az ifjú hölgy részére a dunaújvárosi Tourinform irodát működtető gazdasági társaság vásárolta. A család örömmel fogadta azt a lehetőséget, hogy munkaadó a munkavállalón kívül, annak gyermeke részére is vásárolhat kedvezményes üdülési csekket.

Az üdülési csekket jelenleg közel 13 ezer hazai szolgáltatónál lehet felhasználni üdülést, pihenést, kikapcsolódást, egészségmegőrzést, betegségmegelőzést, szabadidősportot biztosító szolgáltatásokra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva