Hírek

2010.01.12. 12:10

Február első hetében tart országértékelőt Orbán Viktor

A tervek szerint a Fidesz elnöke február első hetében tartja hagyományos országértékelő beszédét - tájékoztatott a párt honlapján.

Világgazdaság Online

A felkérést már elküldték a párt elnökének, a rendezvény pontos időpontját még egyeztetik - mondta el a szervező Magyar Polgári Együttműködés Egyesületének elnöke, Balog Zoltán a távirati irodának. Balog Zoltán úgy tájékoztatott, hogy Orbán Viktortól azt kérték, hogy az elmúlt időszak értékelésén túl a jövőre vonatkozó témákat is érintsen Orbán Viktor. Az egyesület elnöke hangsúlyozta: ahogy eddig is, most is civil rendezvényről van szó.

Orbán Viktor 1999 óta minden év elején - január és március között - Budapesten értékeli az elmúl év eseményeit, először ezt miniszterelnökként tette a szervező egyesület felkérésére.

Lehetséges, hogy a magyar választásokon ugyanolyan nagyobb lélegzetvételű politikai szerkezetváltás történik, mint hat évvel ezelőtt Lengyelországban - nyilatkozta Orbán Viktor a finn konzervatív párt szócsövének számító Nykypäivä hetilapnak. Erről bővebben itt olvashat

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva