Hírek

2010.01.18. 09:44

Kiss koncert lesz májusban Budapesten

Európai turnéra érkezik 2010 nyarán a Kiss, a legendás rockbanda Budapesten május 28-án lép fel.

forrás: Live Nation

A rock legendás bandája, a Kiss 2010 nyarán Európába érkezik „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával.

A harminc állomásos koncertsorozat az év egyik legnagyobb rockeseményének ígérkezik, s a hazai rajongók sok éves várakozás után ünnepelhetnek, hiszen a Kiss 2010. május 28-án a Budapest Sportarénában is színpadra lép.

A zenekar jelenleg futó, teltházas észak-amerikai koncertkörútja, a Kiss Alive 35 rendkívül jó kritikát kapott; a Metal Hammer egyszerűen csak a „Királyok visszatérése”-ként definiálta, míg a MOJO szerint „A Kiss show ugyanolyan izgalmas és bombasztikus, mint a kezdetekben.”

Az európai, „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” turné felhasználja az amerikai koncertek elemeit, mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak az európai rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is. Ez a lemez kezdett a legmagasabb chart pozícióban megjelenésekor az USA-ban, a Kiss teljes karrierje során; és az egész világon óriási sikereket ért el. 

A KISS 80 millió albumot adott el eddig világszerte, ők a rockzene egyik legnagyobb ikonjai, akik komoly hatással voltak pályafutásuk alatt a rock-koncertekre az egész világon; a Rock and Roll Hírességek Csarnokára is felterjesztették őket.

A budapesti koncertre január 20-án 10 órától lehet a jegyeket megvásárolni a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva