Hírek

2010.01.25. 10:05

Munkahelyet váltana? A 100 legjobb!

A Fortune magazin minden évben összeállítja „A 100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére idén a vezető üzleti analitika szállító SAS került.

Világgazdaság Online

A budapesti irodával is rendelkező vállalatot egészségügyi és családtámogatási programja, valamint a magánélet és a munka egyensúlyának megteremtésére tett erőfeszítései segítették az első helyre az amerikai vállalatokat vizsgáló listán. A cég tizenhárom éve szerepel a kiemeltek között, összesen hétszer került már a legjobb tízbe, valamint ötször a legjobb ötbe.

A rangsort egy kutatóintézettel együttműködve állították fel idén is, a felmérés alkalmával pedig olyan kérdéseket tettek fel a véletlenszerűen kiválasztott beosztottaknak, amelyekkel a vezetés hitelességét, a munkahellyel való elégedettséget, vagy a csapatszellemet ismerték meg. Külön audit során feltérképezték a vállalatok kultúráját, kompenzációs politikáját, illetve olyan elemeket is, mint a belsőkommunikáció és a diverzitás.

A munkahelyek top10-es listáját és további részleteket iitt olvashat

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva