Hírek

2010.01.11. 08:31

Súlyos anyagi gondokkal küzd Vikidál

Kiárusítja személyes tárgyait Vikidál Gyula, hogy ki tudja fizetni felhalmozott adósságait. Az énekes végső kétségbeesésében egy e-mailben kér segítséget az ismerőseitől.

BAMA

Napi ezerforintos gondjai vannak a 62 éves Vikidál Gyulának. A P. Mobil egykori frontembere végső kétségbeesésében egy e-mailben kér segítséget az ismerőseitől – írja a Blikk.hu.

A laphoz is elutott levél szerint legsürgősebb adósságai rendezése miatt személyes tárgyaitól és autójától is megszabadulna az énekes.

– Karosszérialakatosnak tanultam, nem ijedek meg a kétkezi melótól. Amikor munkát keresek, azt hiszik, hogy csak szórakozom – mondta a Blikknek Vikidál, aki nem szívesen beszél magánéleti gondjáról, mert állítja: ő nem különb másoknál, az ország nagy része hozzá hasonló, vagy rosszabb helyzetben van.

– Én sohasem voltam pénzember, ezért magamat is hibáztatom néha – vélekedik a zenész, akinek egyetemista lányáról is gondoskodnia kell körülbelül ötvenezer forintos nyugdíjából.

– Számos zenész, előadóművész hasonló cipőben jár, de többnyire az önhibájukon kívül nyomorgók, vagy otthonaikat elvesztő tízezrek szégyenkeznek. Remélem, nem kell több ilyen levelet írnom – tette hozzá Vikidál, aki most egy mikrofonját, egy mikrofonállványát, egy CD-lejátszóját és tízéves Opel Astráját adná el, hogy kilábaljon az anyagi válságból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva