Hírek

2010.02.28. 18:20

Az MSZP feljelentést tesz a Csongrád megyei közpénzek felhasználása miatt

Az MSZP azt kezdeményezi, hogy a Csongrád megyei közgyűlés egy vizsgálóbizottsággal vizsgálja ki, a megyei fenntartású cégek milyen fideszes politikusok tulajdonában lévő cégeket támogattak közpénzből, és az ügyben feljelentést tesz.

MTI

A szocialisták továbbá felszólítják a jászberényi fideszes képviselőket, hogy támogassák a kórházi vagyonkezelő társaság megszüntetését. Az egyszerre két helyi ügyet is bemutató sajtótájékoztatóján az MSZP azt kívánta demonstrálni, hogy miként kormányozna megítélésük szerint a Fidesz.
 
A szocialista Szabó Zoltán - az Így kormányoztok ti című, általa "szappanoperának" nevezett sorozatának 26. részében - két egymástól független, de szerinte egyaránt jellemző üggyel kívánta bemutatni, hogy "mit művel a Fidesz az adófizetők pénzével az általa vezetett önkormányzatokban".
 
A Kozma József és Gedei József szocialista országgyűlési képviselőkkel közösen tartott sajtótájékoztatóján Szabó Zoltán azt mondta: "nem egyszerű csínytevésekről van szó, hanem olyan komoly gazdasági bűncselekmények gyanújáról, amelynek felderítése a rendőrségre és a nyomozó hatóságokra vár".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva