Hírek

2010.02.12. 07:58

Csiba: A kormány sértette meg a kórházakkal kötött megállapodást

A kormány sértette meg a kórházi szervezetekkel tavaly ősszel kötött megállapodást - mondta Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Csiba Gábor kiemelte: idén közel egy havi összeggel kevesebb pénz jut a kórházaknak a központi költségvetésből, mint 2008-ban.

InfoRádió

Személyeskedni és politikai hangulatkeltéssel vádolni akkor szoktak, amikor a szakmai érvekből kifogynak - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület elnöke annak kapcsán, hogy Kökény Mihály MSZP-s politikus szerint megsértette a kormány és a kórházi szervezetek között kötött tavaly őszi megállapodást azzal, hogy csütörtökre zöld zászlós felhívást kezdeményezett.

Csiba Gábor hangsúlyozta: a kormány sértette meg a megállapodást, ugyanis tavaly decemberre ígérte a megállapodás részét illető 6 milliárd forintot, de azt csak januárban utalta át.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva