Hírek

2010.02.08. 11:50

Gyurcsány: Orbán gyáva, ha nem áll ki vitázni!

Orbán Viktorról értekezik Gyurcsány Ferenc, az MSZP lemondott miniszterelnöke és pártelnöke legfrisebb blogbejegyzésében.

Világgazdaság Online - kapcsolat.hu

"1998-ban, az akkori választási kampány hajrájában Horn Gyula vonakodott a televíziós vitától. A Fidesz nem hagyta annyiban. Sajtótájékoztatók, nyílt levelek követték egymást, befolyásos értelmiségiek gyakoroltak nyomást Hornra, aki végül kötélnek állt. A vitában aztán Horn a várakozások alatt, míg Orbán azokat meghaladóan szerepelt, és ez is hozzájárult az MSZP választási vereségéhez" - írja blogbejegyzésében a lemondott miniszterelnök.


 
"Most azt hallom, hogy Orbán nem akar televíziós vitát. Úgy gondolkodik és úgy viselkedik, mint egykoron Horn. Számol, kalkulál és nem akar kockáztatni. (...) Orbán, ha nem áll ki vitára, akkor gyáva" - vélekedik Gyurcsány Ferenc, aki hozzáteszi: sajnálná, ha gyáva miniszterelnöke lenne Magyarországnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva