Hírek

2010.02.03. 16:00

MSZP: politikai értelemben már nincs

"Hagyó Miklós barátunk tegnap tiszteletre méltó dolgot tett, az MSZP pedig reméli, hogy mihamarabb kiderül a volt városvezető ártatlansága" - nyilatkozta Nyakó István.

MTI

Az MSZP szerint politikai értelemben megszűnt a "Hagyó-ügy", miután a volt főpolgármester-helyettes visszalépett az egyéni képviselőjelöltségtől, budapesti listás helyéről, illetve lemondott fővárosi közgyűlési mandátumáról is.

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: "Hagyó Miklós barátunk tegnap tiszteletre méltó dolgot tett", az MSZP pedig reméli, hogy mihamarabb kiderül a volt városvezető ártatlansága. A kormánypárti képviselő közölte: az MSZP a továbbiakban nem kívánja kommentálni ezt az ügyet.
 
Kérdésre válaszolva Nyakó István nem erősítette meg az MTI azon értesülését, hogy Katona Tamás pénzügyi államtitkár váltaná Hagyó Miklóst az egyéni képviselőjelöltségben.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva