Hírek

2010.02.17. 07:23

Őrizetbe vették a Nemzetvédelmi Egyetem rektorát

Őrizetbe vették a Nemzetvédelmi Egyetem rektorát kedden este a nyomozók, miután befejeződött a házkutatást az egyetemen.

Független Hírügynökség

Kedden a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen és több magánlakásban tartott házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda, egy befolyással üzérkedés bűntette miatt indult nyomozás részeként. A Független Hírügynökség információi szerint egy nemzetközi csomagszállító cég magyar leányvállalatának vezetőit kereste meg a rektor azzal, hogy egy velük kapcsolatos állítólagos nyomozás kapcsán tudja segíteni őket, ha cserébe az általa ajánlott biztonsági céget alkalmazzák - számol be a Független Hírügynökség

A Független Hírügynökség információi szerint a rektor az egyik németországi székhelyű csomagszállító cég magyarországi leányvállalatának vezetőit akarta megtéveszteni.

A gyanú szerint azt mondta nekik, hogy nyomozás folyik a cég kapcsán, egyes futárok fegyver- és drogkereskedelembe keveredtek. Ő azonban a kapcsolatai révén el tudja simítani az ügyet. Ehhez viszont az kell, hogy a társaság az általa ajánlott biztonsági céget alkalmazza, illetve néhány vezetőjét váltsa le az általa mondott emberekre.

A cikk nem ért véget, lapozzon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva