Hírek

2010.02.06. 15:18

Szakmai vitákat kezdeményez az MSZP a Fidesszel

Szakmai vitákat kezdeményez az MSZP a Fidesszel - hangzott el Simon Gábor szocialista választmányi elnök és Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt szombati sajtótájékoztatóján, amelyet a választmányi ülés szünetében tartottak.

MTI

Mesterházy Attila kérdésre válaszolva azt mondta, az MSZP szakpolitikusai vitákat kezdeményeznek, mert az lenne tisztességes, ha a Fidesz is a választók elé tárná a programját. Szavai szerint nem a vita formája, hanem a tartalom a lényeg, hogy végre "ki tudjanak csikarni bármit a Fideszből". Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője azonban úgy reagált, hazug, korrupt emberekkel csak az vitatkozik, akinek elment a józan esze.
 
Cser-Palkovics András közölte azt is, hogy a Fidesznek 2007 decembere óta van programja.
 
Mesterházy Attila a kormányfő-jelölti vitával kapcsolatban kiemelte: ennek hagyományai vannak Magyarországon, az elmúlt 12 évben teljesen természetes volt, hogy megtartják. Ennek a fontosságát egyedül a Fidesz kérdőjelezi meg - jegyezte meg, hozzátéve: ő úgy készül, hogy lesz ilyen vita, és várja ennek az időpontját.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva