Hírek

2010.03.24. 16:17

A tévében és a rádióban is a Jobbik az első

Magyar Televízió után a Magyar Rádió választási műsorsorozatában is a Jobbik Magyarországért Mozgalom mutatkozhat be elsőként, a szerdán tartott sorsolás eredményeként.

MTI

Az MR1-Kossuth Rádió által az MTI-hez eljuttatott közleménye ismerteti, hogy a megszólalások sorrendjét szerdán sorsolták ki az MR1-Kossuth Rádió vezetői az országos listát állított pártok képviselőinek jelenlétében.

A rádió március 31. és április 9. között - a húsvéti ünnepnapok kivételével - minden nap két műsorral jelentkezik. A Déli Krónika utáni fél órában valamennyi országos listát állító párt programjának bemutatása történik, az Esti Krónika előtti fél órában pedig a listavezetőket hívja meg a rádió. Mindkét sorozat felvételről kerül adásba, a műsorvezető Mong Attila lesz.

Vona Gábor után sorrendben az MDF, az LMP, az MSZP, majd a Fidesz-KDNP és végül a Civil Mozgalom listavezetője mutatkozhat be a rádióhallgatóknak.

A Magyar Televízió székházában hétfőn közjegyző és a pártok képviselőnek jelenlétében sorsolták ki a választási műsorban szereplő pártok sorrendjét. Az MTV-ben sorrendben a Jobbik, az LMP, az MSZP, majd a Fidesz, a KDNP, a Civil Mozgalom, végül április elsején az MDF mutatkozhat be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva