Hírek

2010.03.18. 09:35

Cégvezetők: a Fidesz-kormány jobb lenne

A gazdasági élet szereplői elégedettek a Bajnai-kormánnyal, mégis a határozott véleményt nyilvánítók nagy része szerint a Fidesz-kormány kedvezőbb lenne az ország gazdasága szempontjából

Figyelő - Világgazdaság Online

A Figyelő és a Straketing Stratégiai Marketingkutató és Tanácsadó Iroda idén is elkészítette felmérését, melyben arról kérdezték a vállalatvezetőket, hogy hogyan vélekednek az elmúlt év gazdaságpolitikájáról és milyen várakozásaik vannak a jövőre vonatkozóan. A Figyelőben ma megjelent eredmények szerint a cégvezetők elégedettek a Bajnai-kormánnyal, mégis a határozott véleményt nyilvánítók nagy része szerint a Fidesz-kormány kedvezőbb lenne az ország gazdasága szempontjából - áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményben.

A Figyelő és a Straketing 1999 óta (a tavalyi év kivételével) minden évben elkészíti felmérését, melyben összesen 300 magyarországi cégvezetőt kérdeznek arról, hogy hogyan értékelik az elmúlt év gazdaságpolitikáját és milyen várakozásai vannak a következő évet tekintve. A legfrissebb felmérés a most megjelent Figyelőben olvasható. A legutóbbi választások előtt, 2006-ban az üzleti szférában nem volt kormányváltó hangulat, idén viszont óvatos várakozások övezik az elkerülhetetlennek tűnő változásokat.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva