Hírek

2010.03.30. 15:46

Felfüggesztették az M3-as szerződés kötését

Világgazdaság Online

A Nemzetközi Vegyépszer Zrt. által kezdeményezett folyamatban lévő jogorvoslati eljárásra tekintettel a közbeszerzési döntőbizottság érdemi határozatának a meghozataláig a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. felfüggesztette az M3-as folytatására vonatkozó szerződés aláírását.

 A NIF március 25-én hirdetett eredményt az autópálya 49-es főút - Vásárosnamény közötti szakasz kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárásban. A nyertese a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó érvényes ajánlatot benyújtó PT M 3 Konzorcium (vezetője: Porr Építési Kft., tagja: Teerag-Asdag Építőipari és Kereskedelmi Kft.), közel 8, 4 milliárd forint nettó ajánlati árral.

Az eljárásban ajánlatot nyújtott be a Nemzetközi Vegyépszer Zrt. is, aki már a rá vonatkozó hiánypótlási felhívást megtámadta a közbeszerzési döntőbizottság előtt. A NIF Zrt. az ajánlatban bemutatott teljesítéshez rendelkezésre álló eszközök, berendezések, illetőleg műszaki felszereltség leírását nem tartotta megfelelőnek és hiánypótlásra szólította fel ajánlattevőt, aki a hiánypótlási felhívást megtámadta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva