Hírek

2010.03.18. 15:17

Legalább negyven évig ül a makói gyilkos

Másodfokon is bűnösnek találta és életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla a makói hármas gyilkosság vádlottját. Leghamarabb negyven év múlva szabadulhat.

Délmagyar.hu

2008 májusában megöltek egy húszéves lányt, volt barátját, és a házban tartózkodó nagymamát. A nyomozás kiderítette, hogy B. Noémi korábban szakított S. Norberttel, aki ebbe nem tudott beletörődni, s folyamatosan zaklatta volt szerelmét – idézi fel a történteket a Délmagyar.hu.

Az előzmények egyértelműen arra mutattak, hogy S. Norbert akart végezni a lánnyal, ugyanakkor érthetetlen volt, hogyan lelte ő maga is a halálát. Kiderült, hogy a fiú nem egyedül ment Noémihez: magával vitte alkalmi munkákból élő barátját, P. Józsefet is. Az ítélet szerint a vádlottnak barátja több millió forintot ajánlott azért, hogy segítsen neki korábbi barátnőjének megölésében.

A bizonyítékok alapján biztos, hogy a fiatal férfit a vádlott ölte meg, ennek feltehetően az lehetett az oka, hogy a két nő halálát követően a későbbi áldozat elmondta, nem tudja kifizetni a gyilkosságban való közreműködésért ígért összeget.

A bíróság által helyben hagyott tényállás szerint a két nővel a férfi áldozat végzett. Azt nem lehetett minden kétséget kizárólag bizonyítani, hogy a két nő megölésében a vádlott részt vett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva