Hírek

2010.03.11. 17:35

Reklámban tér vissza Puskás Ferenc

Puskás Ferenc, az egykori Aranycsapat néhai kapitánya lesz az új reklámarca a Szentkirályinak, akik sajtótájékoztatón dublőr hangján "meg is szólaltatta" a 2006-ban elhunyt volt játékost.

Forrás: MTI

Az MTI beszámolója szerint - hacsak néhány pillanatra is, de a Szentkirályi Ásványvíz Kft. csütörtökön  "életre keltett" egy legendás futballistát: a cég látványos külsőségek között sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Puskás Ferenc, az Aranycsapat kapitánya lesz terméke új reklámarca, s "meg  is szólaltatta" a 2006-ban elhunyt volt játékost.

A szervezők hologrammal "a színpadra varázsolták" a Honvéd és a Real Madrid egykori támadóját, aki egy dublőr hangján  "válaszolt" a feltett kérdésekre.
Az új reklámarcot a szervezők a függöny felgördüléséig titokban  tartották - az eddigi Luis Figo korábbi portugál válogatott  futballista volt -, s egy show-műsor keretében mutatták be  csütörtökön a fővárosi Történeti Múzeumban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva