Hírek

2010.03.18. 09:04

Talma idén is a régi támogatóval versenyez

Az új versenyidényben is a Mol lesz Talmácsi Gábor főtámogatója és a Fimmco Speedup csapatszponzora is.

Világgazdaság Online

Az idén immár ötödik szezonját kezdheti a világbajnok motorversenyző a Mol támogatásával: teljesítmény és eredmények - ezt várja a szponzor a versenyzőtől a 2010-es szezonban. Talmácsi az idei szezont egy most debütáló új kategóriában, a Moto2-ben kezdi, ahol 600 köbcentis, négyütemű motorokkal indulhatnak a versenyzők.



A versenyszabályok értelmében a motorok között nem lesznek nagy különbségek, ennek köszönhetően minden futamon óriási versenyek bontakozhatnak ki. A küzdelmek során előtérbe kerülnek az egyéni képességek és a csapat kreativitása is nagyobb szerepet kap. Nagy az érdeklődés a Moto2 iránt, amelyen igazi és látványos versenyek várhatóak, hiszen 25 csapat 40 versenyzője csap össze a 15 pontszerző hely valamelyikéért.



Talmácsi Gábornak megkönnyíti az új motorral való ismerkedést, hogy a korábbi világbajnoki sikereknél közreműködő szakértői háttércsapat és szerelők segítik felkészülését. A Moto2 géposztályban használt, 600 köbcentis, négyütemű motorokhoz a Mol is gyárt csúcsminőségű termékeket, például a MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 motorolajat. Talmácsi Gábor a MOL Dynamic Moto termékcsaládot rendszeresen teszteli, ami jó alapot ad a társaság számára a további fejlesztésekhez.

Somlyai Dóra, a Mol kommunikációs igazgatója az új versenyszezon előtt arról beszélt, miért fontos a társaság számára az együttműködés Talmácsi Gáborral. „Gábor kiváló versenyző, s ezt újra lehetősége is lesz bebizonyítani a már ötödik évre meghosszabbított szponzorszerződés révén. Most egy olyan osztályban kap lehetőséget, amelyben az egyéni képességek és a csapatmunka a korábbiaknál sokkal nagyobb szerepet kap. A motorsportban és az energetikában is folyamatos a magas eredményelvárás. A Mol az általa támogatottaktól, így Talmácsi Gábortól is arra számít, hogy maximális teljesítményt nyújt a szezon során.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva