Hírek

2010.03.06. 09:51

Tarlós, Kunczéról: idejön egy medveszerű ember - Hol a lé?

Segítséget kért a radikális oldal szimpatizánsaitól Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője több, a napokban tartott lakossági fórumon. A budapesti politikus szerint a Fidesznek és a Jobbiknak vannak közös céljaik, a különbség „csak a módszerekben” rejlik. Tarlós A Népszabadságnak azt mondta: aki mondandóját kiforgatja, mérhetetlenül rosszindulatú.

Népszabadság

Az Ellopták Budapestet című sorozat józsefvárosi állomásáról szóló hivatalos tudósítások szerint Tarlós a BKV kormányzati támogatásának első, ötmilliárd forintos részletének elmaradása kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy ismét csak handabandázás folyik. - tudósít a Népszabadság.

Tarlós felszólalásában az ország és Budapest eladósodásának értelmét firtatta, majd a szocialista Komássy Ákos mellett kampányoló Kuncze Gáborra utalva úgy fogalmazott: "A napokban fog idejönni egy medveszerű ember egy ifjúszocialistát támogatni. Kérdezzék meg tőle: hol a lé."

A cikk nem ért véget, olvassa tovább!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva