Hírek

2010.04.21. 14:13

A focimeccsek mellett most a választásra is lehet fogadni

Megduplázná, így év az végére elérné a 100 ezer egyedi regisztrált felhasználót a hazánkban tavaly augusztusban indult Tobet.com, amelynek az oldalán még a vasárnap választási eredményekre is lehet fogadni.

Világgazdaság Online

Igaz, hogy a válság hatására visszaesett az online szerencsejátékok piaca - a régióban a Nyugat-Európát meghaladó mértékben -, de a Lengyelországban, Magyarországon és Romániában lokalizált tartalommal is jelenlévő Tobet.com igen optimista terveket szövöget hazánkban: a jelenlegi 50 ezer felhasználót az év végére 100 ezerre bővítenék. Tomasz Kulakowski, a régió márkamenedzsere egy mai háttérbeszélgetésen elmondta, hogy a magyar nyelvű oldalon jelenleg átlagban 8-10 ezer hazai játékos fordul meg naponta.

A manager szerint a célkitűzés megvalósíthatónak tűnik, ugyanis az oldal fő vonzerejét az adja, hogy nem csak a piacon mindenhol megtalálható bajnokságokra és egyéb sporteseményekre lehet fogadni, hanem speciális, kizárólag a magyar felhasználóknak érdekes bajnokságokra is. Sőt, az oldalon akár még a következő köztársasági elnökre és a vasárnapi választás eredményére is lehet tippelni. Kulakowski hozzátette, hogy a cég nyitottan áll a felhasználók igényeihez: eddig fel nem tüntetett eseményre egyedi oddsokat is megállapít külön megállapodás keretében.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva