Hírek

2010.04.12. 10:58

Az első online virtuális valóság Kung Fu Pandával

A DreamWorks Animation 10 millió dollárt és két és fél évnyi munkát áldozott arra, hogy létrehozza az első online virtuális világot, amelyet a Kung Fu Panda című film főszereplője köré építettek.

Reuters - Világgazdaság Online

A DreamWorks első alkalommal merészkedik az internetes virtuális valóság területére, miután riválisai, a Disney és a Pixar már létrehoztak hasonló szolgáltatásokkal.

A Kung Fu Panda című animáció köré épülő online világban a játékosok saját személyiségükre szabhatják a főszereplő alakját, játékokat játszhatnak és virtuális pénzt gyűjthetnek vásárlás céljából – jelenti a Reuters.

A stúdió idővel újabb programokkal, helyszínekkel és játékokkal bővíti a Kung Fu Panda élményt. A DreamWorks megszavaztatja majd a felhasználókat a jövőben felkerülő játékokról. A szoftver kifejezetten 8-12 évesek számára készült, a két és fél éves tervezői munka során úgy dolgozták ki, hogy ne zavarja össze a gyerekeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva