Hírek

2010.04.16. 09:45

Feltételekhez köti Pokorni, hogy miniszter lesz-e

Beterjesztik az új Országgyűlésben azt a jogszabály-módosítást, amelynek következtében már az őszi önkormányzati választásoknál megfeleződik a helyi képviselő testületek létszáma – erősítette meg a Duna Televízió Hattól nyolcig című reggeli műsorában Pokorni Zoltán, a Fidesz egyik alelnöke, Budapest XII. kerületének polgármestere.

Duna TV

Már az őszi önkormányzati választások előtt átvinnék az új összetételű Országgyűlésben azokat a módosításokat, amelyek révén az új helyi képviselő testületek a jelenlegihez képest közel fele akkora létszámmal alakulnának meg – nyilatkozta a Duna Televízió reggeli háttérműsorában Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke, polgármester.

Vállalna-e oktatási miniszteri posztot a Fidesz-kormányban? – hangzott a Hattól nyolcig kérdése. Pokorni nyilvánvalóvá tette, hogy csak egy önálló oktatási tárca munkájában vállalna szerepet. „Én az oktatáshoz értek valamelyest. Ha van önálló oktatási tárca, annak a munkájában szívesen veszek részt. Ha nincs, azt már megtanultam, hogy olyat nem csinálok, amihez nem értek” – szögezte le a politikus a Duna Televízió reggeli műsorában. 

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva