Hírek

2010.04.16. 10:01

Fotókat küldözgetett halála előtt Daróczi Dávid?

Nemcsak sms-eket küldött halála előtt a volt kormányszóvivő, hanem több hívást is kezdeményezett, és állítólag fényképeket is továbbított, melyek őt ábrázolták az öngyilkosság előtt, összetörve – írja a Blikk információira hivatkozva a Híradó.hu.

Blikk / Hírado.hu

Nem tétlenül töltötte utolsó óráit Daróczi Dávid, a volt kormányszóvivő halála előtt több hívást is kezdeményezett mobiltelefonjával – értesült a Blikk.

A bulvárlapot idéző Híradó.hu cikke szerint a kimenő hívások közül kettő kedvese, Liptai Claudia felé irányult. Daróczi a hívásokon és az üzeneteken kívül állítólag képeket is küldött telefonjával ismerőseinek: saját magát fotózta le, összetörve az öngyilkosság előtt – állítja az újság.

Mindemellett a Blikk információi szerint Daróczinak milliós adósságai voltak. Állítólag a kihallgatott tanúk is arról számoltak be, hogy kilátástalan volt a férfi helyzete. Daróczi informatikai vállalkozásának csődje és a felvett hitelek miatt nem tudott talpra állni, annak ellenére sem, hogy eladta belvárosi lakását. Ezután egyetlen fillérje sem maradt, mindent a tartozások visszafizetésére fordított, de így sem tudott kilábalni a csődből – írja a lap, mely úgy tudja: a kommunikátor magánszemélyeknek is tartozott kisebb-nagyobb összeggel.

Kiderült az is: a rendőrség nem hisz abban, hogy gyilkosság történt. Fenntartják korábbi álláspontjukat,m miszerint nem merült fel idegenkezűségre utaló nyom. Az elhunyt édesapja, Choli Daróczi József ugyanakkor úgy véli: fia öngyilkosságnak álcázott gyilkosság áldozata lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva