Hírek

2010.04.30. 15:25

Holnap kezdődik a strandszezon - Árak, kedvezmények itt

Újdonság a szezonbérlet, a családi jegy, de maradnak a félárú napok és a délutáni jegy - a budapesti strandok számtalan akcióval és programmal várják május elejétől a fürdőzőket. A jegyárak az idei szezonban egységesen mindössze száz forinttal emelkednek, de van, ahol marad a mostani ár.

Világgazdaság Online

A strandszezon szokás szerint május 1-től kezdődik, az első májusi hétvégétől már fogadják a fürdőzőket a Gellért  és a Dagály nyári medencéi, valamint a Palatinus. A többiek a hónap folyamán lépcsőzetesen május közepén/végén nyitnak. Legkésőbb a tavaly nagy sikerrel újraindított Pünkösdfürdő kezdi fogadni a vendégeket: a tervek szerint a tanév végétől. A szezonzárás szokás szerint augusztus végén lesz. A strandok május 1-től egységesen 10-19 között lesznek nyitva, de június 1-től augusztus 20-ig hétvégén, azaz pénteken, szombaton és vasárnap tovább, este 8 óráig várják a vendégeket. 

Az árak alig változnak: az emelés mindössze száz forintos lesz, kivéve a Dagályban és a Csillaghegyi strandon, ahol nincs emelés. A kedvezmények köre tovább bővül. A nyár legnagyobb újdonsága az idén először bevezetett szezonbérlet, amely minden strandra érvényes május 1-től augusztus 31-ig. A felnőtt bérlet ára 48 ezer, a gyereké 38 ezer forint. (A bérlet nem átruházható, és ha a strand rossz idő miatt zárva tart, a Dagály fürdő medencéi várják a fürdőzőket.)

További strandárak a cikk folytatásában!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva