Hírek

2010.04.28. 16:09

Holnap megtudjuk, kik lesznek az Orbán-kormányban

A Fidesz csütörtök délután kezdi el ismertetni a leendő kormány személyi összetételét.

Világgazdaság Online

A Fidesz csütörtök délután kezdi el ismertetni a leendő kormány személyi összetételét - közölte Szijjártó Péter.

Sólyom László köztársasági elnök szerdán délelőtt a Sándor-palotában 20 perces négyszemközti tárgyalás után felkérte a kormányalakításra Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.

Korábban már felröppentek találgatások az Orbán-kormány névsoráról és más személyi változásokról, többek között Pokorni Zoltán is elszólta magát: " "Simor András nak már akkor le kellett volna mondania a jegybank vezetéséről, amikor kiderültek, hogy ciprusi offshore cégei vannak. Jobb később mint soha" - mondta a fideszes képviselő a TV2 Mokka című műsorában. A képviselő arra a kérdésre reagált, miszerint Orbán Viktor tegnap éles támadást intézett az MNB elnöke ellen, miszerint "Offshore lovagoknak nincs helyük az MNB vezetésében!"

A következő hetekben nyolc csúcstárcát alakít ki a hamarosan felálló új kormány, Varga Mihály pedig miniszterelnöki kabinetfőnökként segíti annak működését – tudta meg az elmúlt héten Világgazdaság Online. A részletes kormánylistát itt találja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva