Hírek

2010.04.23. 08:14

Orbán: ha nem lesz adócsócsökkentés lapátra tesznek a választók

Vannak olyan ügyek, amelyek gyors rendezéséhez, a már elviselhetetlen konfliktusok felszámolásához igenis szükség van a minél nagyobb, a kétharmadon is túllendülő többségre - jelentette ki Orbán Viktor a pénteki Magyar Nemzetben megjelent interjúban.

RTL - Magyar Nemzet

A Fidesz elnöke ilyen ügynek nevezte a rendőrségről szóló törvény módosítását, az önkormányzati rendszer és a közigazgatás átalakítását, a gazdasági talpra állás és a szociális biztonság kérdését, ahol kétharmados többség esetén el lehet kerülni a meddő vitákat a leendő ellenzékkel, illetve az elszámoltatást, amelynek szintén vannak olyan vonatkozásai - vagyonbevallások, vagyonvizsgálatok, adóbevallások összevetése - amelyek szintén nagy nemzeti egységet igényelhetnek.

Orbán Viktor hozzátette: vonzza a kormányzás feladata, de nem akar a szocialisták rossz kormányzása mögé bújni, mert szerinte, ha nem lesz közbiztonság vagy adócsökkentés vagy szociális biztonság, akkor a választók ugyanúgy lapátra fogják tenni, mint a szocialistákat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva