Hírek

2010.05.17. 13:09

A Telenor-Pannon feleslegessé tenné a vezetékes telefont

A Telenor márka (korábbi nevén Pannon) Magyarországra érkezése alkalmából a vállalat minden eddiginél alacsonyabb árakat, egyszerűbben használható mobil szélessávú szolgáltatásokat és a piac radikális átalakítását ígéri az ügyfelek számára, ezzel együtt a vonalas telefont a felesleges kiadások közé sorolja.

Világgazdaság Online

A Telenor szerint ma már felesleges kiadás a vezetékes telefonvonal fenntartása. A társaság a hazai piacralépésével ennek úgy ad hangot, hogy alacsony árakat és egyszerűbb szolgáltatásokat jelentett be.

Ennek megfelelően a mobilról vezetékes irányba történő hívások tekintetében minden eddiginél alacsonyabb, 5 forintos percdíjat vezet be. Ezen felül bejelentette Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet csomagját, amelyben 10 óra használat 3000 forintba kerül.

A világszerte 179 milliós ügyfélkörrel rendelkező Telenor márkára történő váltásra holnap, május 18-án kerül sor. Ennek keretében számos olyan új termék és szolgáltatás válik elérhetővé, amely beváltja majd a magyar fogyasztók érdekét szolgáló szorosabb verseny megteremtésére, a magasabb fogyasztói érték létrehozására és az innováció további előmozdítására tett ígéreteket - áll a társaság közleményében.

A cikk folytatása itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva