Hírek

2010.05.29. 16:19

Orbán: nem voltunk erősek, nem voltunk okosak - Kossuth tér, 2010

A kormány megalakulását ünneplő Új kezdet napja elnevezésű rendezvényre szellősen bár, de megtelt a Kossuth tér, ahová Orbán Viktorék hívták a kormányalakítást ünnepelni vágyókat.

Index - Világgazdaság Online

"Megjöttünk, nem kértünk másnapot, 10 napot, 100 napot, egy órát sem kértünk, és máris megteremtettük, hogy magyar nemzet közjogi értelemben egyesült" - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes utalva az állampolgárság könnyített megszerzését lehetővé tevő törvényre. "Megjöttünk" - skandálta a tömeg - számol be az Index. Megdöntöttük a gyurcsányizmust, és megalapítottuk a nemzeti együttműködés rendszerét. Folytatjuk Szent István országépítő művét - mondta többek között a politikus.

Nem a tisztem, hanem a szívem hozott ide - fogalmazott beszédében Orbán Viktor, aki mától Magyarország miniszterelnöke. Így folytatta: van valami, ami minden posztnál fontosabb. Itt egy vagyok azok közül, akik hisznek abban, hogy mi magyarok képesek vagyunk szakítani a kommunista múlttal és örökségével.

A cikk nem ért véget, lapozzon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva