Hírek

2010.05.18. 11:27

Újításokkal dobja fel a Hotmailt a Microsoft

A Microsoft ma jelentette be, hogy számtalan technikai újdonsággal egészíti ki webes levelező szolgáltatását, amely az utóbbi időkben kissé lemaradt riválisaitól.

AP - Világgazdaság Online

A Microsoft mai előzetes bemutatója alapján a Hotmail olyan új funkciókkal bővül, mint a képek és videók előnézete. Emellett a cég igyekszik megkönnyíteni a multimédiás csatolmányok küldését, a beérkező leveleket pedig a felhasználó preferenciája és közösségi megjelenései szerint automatikusan szétválogatja.

A július-augusztban életbe lépő változásokkal a Hotmail tizenkét éves történetének legnagyobb változásán megy keresztül. Chris Jones, a folyamatot felügyelő menedzser ennek kapcsán az AP szerint úgy fogalmazott: a Microsoft nem a képességei szerinti legjobb szolgáltatást nyújtotta eddig.

Relatív változatlanság ellenére a Hotmail a comScore felmérése szerint ma is a világ legnépszerűbb webes levelezési rendszere, 360 millió felhasználóval. A második helyet a Yahoo foglalja el, 284 millió fiókkal, míg a Google Gmail rendszere 173 millió felhasználót tudhat magáénak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva