Hírek

2010.05.19. 10:57

Vigyázat, veszélyes Braun hajszárítók!

A kronbergi székhelyű (Németország) Braun ma bejelentette a Satin Pro és a Satin Hair Colour hajszárítóinak önkéntes visszahívását.

Világgazdaság Online

Más típusú Braun hajszárítókat és hajápolási termékeket nem érint a termékvisszahívás, ezek a termékek biztonságosan használhatóak. A termékvisszahívást néhány olyan hajszárító okozta, amelyek nem felelnek meg a Braun minőségi követelményeinek és a használatuk veszélyes lehet a nem a használati útmutatónak megfelelő használat során.

Néhány termék erősen párás levegőjű helyiségben rövidzárlatos lehet, túlmelegedhet és a burkolata megolvadhat kikapcsolt, de a hálózatra csatlakoztatott állapotban. Ezért arra kérjük fogyasztóinkat, hogy amennyiben az érintett termékek valamelyikét használják, akkor azonnal húzzák ki a konnektorból a terméket és ne használják tovább.

A visszahívott Braun hajszárítók típusszáma 3549, gyártási kódja 701 és 852 közé esik. A típusszám a hajszárító markolatán található, a gyártási kód pedig a légszűrő eltávolítása után a levegőbeömlőnyílás műanyag rácsozatán látható (lásd a képet).

Amennyiben a termék gyártási kódja 701 és 852 közé esik, arra kérnek minden vásárlót, hogy hívja fogyasztói telefonvonalukat (+36-1-451-1256), ahol a termék kicseréléshez minden szükséges információt megadnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva