Hírek

2010.06.17. 08:54

Balesetet szenvedett Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko vezette azt az autót, amely megcsúszott és nekiment a korlátnak tegnap este az M5-ös autópályán, Balástya magasságában.

Délmagyar.hu

Baleset törént kedden este tíz óra körül az M5-ös autópályán, Balástya magasságában. Egy személygépkocsi megcsúszott és nekiment a korlátnak, majd onnan lepattanva megpördült – számolt be az esetről a delmagyar.hu. A lap információi szerint az autót Vujity Tvrtko, a TV2 népszerű műsorvezetője vezette.

A tévés szerda este 7 órai kezdettel Szenczy Sándorral, a világszerte ismert Magyar Baptista Szeretetszolgálat vezetőjével "Mennyei és Pokoli történetek" címmel tartott előadást a kübekházi sportpályánál felállított nagysátorban.

A Csongrád megyei hírportál cikke szerint a sofőr - aki sem alkohol, sem pedig kábítószer befolyása alatt nem állt - kisebb hámsérülésekkel szállt ki az autóból. Infomációnk szerint a balesetben a jármű totálkárosra tört.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva