Hírek

2010.06.07. 11:01

Oszkó nem fél - Megszoktam az övön aluli ütéseket

Nem mondanám, hogy a Fidesztől váratlan lenne és akár csak meg is lepne az a húzás, hogy széles nyilvánosság előtt az én nevemet emelték ki az elszámoltatandók között – írja blogjában Oszkó Péter.

Világgazdaság Online

Miközben én mindig ügyetlem rá, hogy bármely politikai erővel bármilyen vitám a szakmai keretek között maradjon, tőlük már megszoktam a karakterrombolás változatos technikáit és az egyéb övön aluli ütéseket. Nem tartok különösebben bármiféle elszámoltatástól, mert különös gonddal ügyeltem rá, hogy mindent a szabályok pontos betartásával végezzek el – szögezi le blogjában a volt pénzügyminiszter.

Ha bármiféle jogszerű eljárás zajlik, az hamar és számomra kedvező módon fog lezárulni. Még ha politikai boszorkányüldözés is folyna, akkor is bízom benne, hogy van annyira civilizált a hazai társadalmi környezet, hogy előbb-utóbb meg tudjam védeni magam, bár ebben az esetben az önvédelmi gyakorlat nyilván rengeteg energiámat emésztené fel – fogalmaz Oszkó Péter.

Oszkó szerint már önmagában az is visszás, hogy éppen mostani időzítéssel tettek kifejezetten és hangsúlyozottan az ő személyével kapcsolatos elszámoltatásra utaló bejelentéseket, amikor az elmúlt napok során az derült ki, hogy a szakmai vitákban mintha az ő állításai és érvei állnák meg jobban a helyüket. Az igen csak beszédes ezzel együtt, hogy a nevével kapcsolatosan soha egyetlen kétes ügyet nem tudtak sikerrel összefüggésbe hozni, bár sokat próbáltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva