Hírek

2010.07.30. 07:10

Ferihegyi visszaminősítés: ki tehet róla?

Ferihegyen hivatalosan még nem tudják, miért is minősítették vissza a repülőteret. A folyamatban nagy szerepe volt egyes dolgozóknak, a szakszervezeteknek, s a nem rendezett munkaügyi konfliktusoknak - ismerteti a pénteki Népszabadság.

MTI Eco

A Ferihegyi repülőtér illetékes vezetői még mindig nem látták azt az iratot, amely tételesen felsorolja azon biztonsági problémákat, amelyek miatt megvonták a légikikötő "biztonságos" besorolását. A kormányzati szervek feladata, hogy ez eljusson a repülőtér vezetőihez, de ezzel annak ellenére késlekednek, hogy a problémákat megoldandó, már közös munkabizottság is alakult, a reptér, a hatóságok és a minisztérium részvételével. A konkrétumok hivatalos ismertetése nélkül azonban még ez a bizottság sem képes megoldást találni, pedig, mint Márton Attila miniszteri biztos mondta, elsődleges prioritás a "clear" biztonsági besorolás visszaszerzése, mire az ország soros EU-elnöksége kezdődik - írja a napilap.

A cikk nem ért véget, lapozzon

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva