Hírek

2010.07.31. 15:50

Vettel nyerte az időmérőt

Vettel utcahosszal előzte meg riválisait, a 24 pilóta közül egyedül ő tudta 1:19 perc alá szorítani a legjobb köridejét.

MTI

A második helyen csapattársa, az ausztrál Mark Webber, a harmadikon pedig a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) végzett. A pontversenyben éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren) ötödik lett, míg csapattársa, a vb-címvédő brit Jenson Button a csalódást keltő 11. rajtkockát szerezte meg. Szintén a "futottak között" végzett a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher, aki csak a hetedik sorból, a 14. pozícióból startolhat vasárnap a Hungaroringen.

"Nagyszerű napot zártunk, egyelőre minden remekül működik ezen a hétvégén - nyilatkozott a sikeres időmérő után Vettel, aki az idén már a hetedik alkalommal indulhat az élről. - Mondtam is a srácoknak a rádión, hogy milyen remek munkát végeztek. Élvezet volt vezetni az autót. Ismét nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem a pole-pozíciót. Remélem, sikerül holnap egy remek versenyt produkálnunk. Ez a nehéz pálya, úgy tűnik, kedvez az autónknak, ma este jól aludhatunk."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva