Hírek

2010.08.18. 09:54

Szabó Győző is szerepet kap a MGYOSZ animációs filmjeiben

Szabó Győző közreműködésével készült az a két animációs oktatófilm, melyet a napokban mutatott be az MGYOSZ az egészséges munkavállalókért és a biztonságos munkahelyekért indított nemzetközi projekt keretében.

Világgazdaság Online

Az építőipar és a szállítás-raktározás leggyakoribb balesetveszélyes példáinak felvázolásán keresztül a rövidfilmek célja, hogy – szórakoztató, egyúttal elgondolkodtató formában – mind a munkáltatók, mind a munkavállalók figyelmét felhívják a balesetek elkerülésének módjaira, azaz a munkahelyi biztonság alapelveire.

„Az esetleges balesetek vagy megbetegedések miatti távollétek nemcsak a munkavállalóknak, de a munkáltatóknak is felesleges jövedelemkiesést, illetve ráfordítást jelentenek – holott egy megfelelően menedzselt Munkahelyi Egészség- és Biztonságvédelem (MEB) rendszer által szavatolható a dolgozók egészsége és jólléte”, fejtette ki Mandrik István, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége és az OÉT munkáltatói munkavédelmi ügyvivője.

További részletek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva