Hírek

2010.08.04. 17:56

Új piacokon a

A T-Home egy újabb fővárosi kerületben és további nagyvárosokban kínálja augusztus 1-jétől a kedvezményes árú földgázt és villamos energiát a háztartásoknak.

Világgazdaság Online

T-Home a kedvező piaci bevezetést követően 2010. augusztus 1-től – Budapest XI. kerületében, Debrecenben, Győrben, Szolnokon, Zalaegerszegen, Velencén és ezek vonzáskörzetében kínál lakossági ügyfeleinek kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást, tette közzé a társaság. Első körben Budapest XVIII. kerüleébet, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérvárott és Szombathelyen jelent meg.



A szolgáltatást igénybe vevők– meghatározott televíziós, internetes, vezetékes telefon szolgáltatások igénybe vétele esetén – az áramhoz, illetve a gázhoz az egyetemes árhoz viszonyítva kedvezményesen juthatnak hozzá. Mint ismert, a T-Home 2010. május 17-étől értékesít áramot és földgázt – az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel (vagyis olcsóbban, mint az egyetemes szolgáltató kedvezmények nélkül tenné) –mindazok részére, akik jelenlegi vagy leendő előfizetői valamely T-Home – kábel-, műholdas televízió, internet és vezetékes telefon – szolgáltatásnak.

Mindezzel rendszeres havi megtakarítást, három elérhető kedvezményszintet, több alapszolgáltatás használata esetén nagyobb kedvezményt lehet elérni. A kedvezmény mértéke az ügyfél energia-felhasználási helyén igénybe vett T-Home alapszolgáltatások számától, illetve a Kapcsolat Programban T-Home oldalon elért kedvezményjogosultsági szinttől függ. Ilyen módon a szolgáltatást igénybe vevők az egyetemes árhoz viszonyítva az áramdíjból akár 5, a gázdíjból pedig akár 8 százalék kedvezményt kaphatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva