Hírek

2010.09.15. 11:29

Melyik banknál juthat a legkedvezőbb áron lakáshitelhez?

Kedvezményes konstrukciókkal bombázzák a lakosságot a hazai bankok.

VG

Akciós lakáskölcsönöket kínálnak szeptembertől a legnagyobb hazai bankok a mára egyeduralkodóvá vált forintalapú hitelek piacán. A pénzügyi intézmények jellemzően a hiteligénylés kapcsán felmerülő egyszeri költségeket engedik el: például a folyósításkor visszatérítik a közjegyzői vagy az értékbecslési díjat.

Az OTP Bank 2010. szeptember 13. és október 31. között olyan forintalapú lakáshitelt nyújt, amelynek havi törlesztőrészlete három évig nem változik, következésképpen biztonságos és kiszámítható. További előnyt jelent, hogy az adott időszakban a hitelintézet kifizeti a közjegyzői díjat és a szerződéskötéskor visszatéríti az értékbecslési díjat is, mindez pedig jelentősen csökkenti a hitelfelvétellel járó költségeket.

A K&H szenzációs forinthitelek a devizaalapú kölcsönökéhez hasonló kedvező törlesztőrészlet-fizetést jelentenek anélkül, hogy árfolyamkockázattal kellene számolni, míg a K&H ingatlanfedezetű hitelek most 24 órás előzetes hitelbírálattal és november 30-ig induló banki költségek nélkül igényelhetők. A K&H Bank akciója keretében elengedik a szerződéskötés teljes díját, ha az ügyfélnek K&H zéró számlacsomagja van, valamint a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és az utóbbit legalább három évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50 százalékát engedik el.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva