Hírek

2010.10.20. 14:40

Kétmillió háztartásba érkezhet meg a DigiSport

A Digi szemet vetett a SportKlubra, amelynek fő értékét az jelenti, hogy több mint kétmillió magyarországi háztartásban elérhető. A DigiSport ezzel a húzással egyből bekerülhetne a UPC, a T-Home és a Fibernet kínálatába is.

Marketing & Média

A Marketing & Média információi szerint a Digi megvásárolná az IKO-tól a SportKlub magyar és román nyelvű változatát. A megállapodásban mindkét fél érdekelt lehet. A Digi által indított DigiSport egyelőre nem tudott igazi áttörést elérni a magyar piacon, a cég műholdas és kábeles hálózatán közel 600 ezer háztartásban elérhető ugyan, azonban a konkurens nagy szolgáltatók kínálatába egyelőre nem tudott bekerülni.

A sok nézőt érdeklő sportjogokért komoly küzdelmek folytak az elmúlt években, amelynek legnagyobb vesztese a SportKlub lett, amely több jogot is elvesztett, főleg a futball területén szenvedtek el érzékeny veszteségeket. Az IKO 2009-ben meg is szüntette a focira szakosodott SportKlub+ csatornát.

További részletek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva