Hírek

2010.10.12. 09:00

Pénteken lesz ezentúl a Megasztár

Lapinformációk szerint szombatról péntekre teszi át a Megasztárt a TV2. A hetek óta fontolgatott döntést állítólag egy hétfői értekezleten hozták meg.

Népszava Online

„Ezentúl pénteken lesz a Megasztár, információink szerint így döntött hétfőn a TV2 vezetése. Úgy tudjuk, a változást ma jelenti be a csatorna” – számolt be a tehetségkutatóval kapcsolatos fejleményekről kedden kora reggel a Népszava Online.

A lap emlékeztet: Friderikusz Sándor, a Megasztár zsűritagja két hete szombaton vetette fel, hogy a TV2 és az RTL Klub ne ugyanabban az időben adják a „számtalan, tényleg nagyon tehetséges” énekest felvonultató műsoraikat. A televíziós szakember szerint nem azzal van baj, hogy az egyik műsor rosszabb, a másik pedig jobb, hanem azzal, hogy párhuzamosan adják őket.

Az RTL KLub mindvégig kitartott a korábban kitűzött időpont mellett, Kolosi Péter programigazgató a Népszavának azt mondta: a TV2 belső ügyének tartja, hogy elmozdítják-e a Megasztárt, ám ők továbbra is kitartanak az X-Faktor eredeti időpontja mellett. Azt is kijelentette: nem érti, miért tárgyalna egy nyertes műsor áthelyezéséről. A TV2 viszont már a kezdetekkor is „hajlíthatóbbnak” tűnt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva