Hírek

2010.11.28. 15:05

Rendőrkézen a kispesti bankrablás harmadik gyanúsítottja

A rendőrség vasárnap este elfogta a kispesti bankrablás harmadik gyanúsítottját.

Forrás: MTI, ORFK, Blikk

A múlt pénteki rablás helyszínére a banki alkalmazottak által működésbe hozott úgynevezett néma riasztó és állampolgári bejelentés alapján érkeztek a rendőrök, majd a közelben elfogták az egyik elkövetőt, akinél maroklőfegyvert találtak; a másik menekülő rablót, akinél sorozatlövő fegyver volt, tűzpárbajban lőtték le a rendőrök.

A Blikk.hu információi szerint a bujkáló bűnöző elfogott társa vallomást tett, többek között beismerte, hogy egy évvel ezelőtt, december közepén már egyszer kirabolták ugyanezt a Fő utcai bankot. 

A 32 éves férfi együttműködött a nyomozókkal, személyleírást adott a bűntársáról, sőt a nevét is elárulta - olvasható a honlapon.

A bűnözők tűzharcra is készültek, a náluk lévő fegyvereket pedig  feltehetőleg a honvédségtől lopták - írta a Blikk.hu, amely úgy tudja, hogy az elrabolt pénzt megtalálták a lelőtt román állampolgár holtteste mellett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva