Hírek

2010.12.20. 10:36

Az RTL reagált: az X-Faktor nyertesét nem éri hátrány

Az Aeroviva utazási iroda honlapján jelentette be, hogy gazdasági okok miatt mától megszünteti utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységét. Az RTL Klub szerint nem éri hátrány tehetségkutatója győztesét.

hirado.hu - Beol.hu

Az Aeroviva Holidays a Megasztár és az X Faktor tehetségkutató verseny győztesének egzotikus utat ígért. Az Aeroviva Holidays utazási iroda honlapján a következő felhívás olvasható:

"Kedves utasaink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy az Aeroviva Utazási Iroda 2010. december 20.-tól megszünteti Utazásszervezői és utazásközvetitői tevékenységét. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezt a helyzetet elkerüljük, de ez a jelenlegi gazdasági helyzetben sajnos nem sikerült. Minden egyes külföldön tartózkodó utasunk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utasunk sem marad külföldön.

A menetrend szerinti járatokra Aeroviva repülőjeggyel rendelkező utasaink repülőjegye - az utazás dátumától függetlenül, odaútra és visszaútra egyaránt - érvényes marad.

Az Utazásszervező kártérítési kötelezettségét (beleértve a charter járatokra szervezett utazásokat) - a vonatkozó Kormány rendeletben előírtak szerint - az Aeroviva Kft. Vagyoni Biztosíték Biztosítása alapján a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe (1143 Budapest, Stefánia út 51. Tel.: 061-4601400) vállalja át. Fentiek miatt minden utasunktól elnézést kérünk.

Budapest, 2010. december 20.
Aeroviva Utazási Iroda"

A hirado.hu információi szerint az Aeroviva Holidays utazási iroda vasárnap behívatta a dolgozóit, hogy közöljék velük: megszűnik a munkahelyük. Úgy tudni, az iroda már pénteken azt mondta próbaidős munkatársainak, hogy hétfőtől nem tartanak igényt a munkájukra.

Az iroda vagyoni biztosíték biztosítója a QBE Atlasz Biztosító Zrt. Meg nem erősített információk szerint az Aeroviva Holidays-nek 500 millió forint vagyoni biztosítéka van. Arról, hogy az irodának mennyi külföldön tartózkodó utasa van egyelőre nincsenek információk, ahogyan arról sem, hogy az iroda pontosan mennyi befizetést tart nyilván.

biztosító Aeroviva cég beszünteti működését. Természetesen az X-Faktor

győztesét semmiféle hátrány nem fogja érni. A következő napokban az RTL

Klub menedzsmentje megkeresi a legmegfelelőbb megoldást, hogy a győztes

utazhasson és pihenhessen.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva