Hírek

2010.12.04. 07:35

Új villalakók költöztek be Hugh Hefnerhez is

A Playboy-birodalom atyjaként elhíresült Hugh Hefner csoportban cserélte le élettársait. Villájába új barátnők költöztek nemrég.

BAMA

Miután Hugh Hefner, a Playboy első embere elbúcsúzik a három szőkeségtől, akikkel eddig megosztotta lakhelyét, újabb lányokat költöztet be a villájába, s ezzel elkezdődik a Magyarországon is vetített, A Playboy-villa lányai című reality-sorozat hatodik évada. 

Az új részekben a sorozat kedvelői szemtanúi lehetnek annak, ahogy Hugh Hefner szakít a tengerentúlon igen népszerű egykori címlaplányokkal, Bridgettel, Hollyval és Kendrával.

A sokak szerint idős korában (84 évesen) is meglehetősen sármos, de legalább is igen befolyásos Hefner híres-hírhedt villája nem marad sokáig üresen: egy szőke ikerpár, Kristina és Karissa Shannon, valamint a náluk nem kevésbé dekoratív Crystal Harris személyében új lakók érkeznek a birtokra.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] A villalakók
[/caption]

A sorozat új részeit beharangozó reklámok szerint a régi és az új kedvencek közötti feszültség érdekes pillanatokat hoz majd, melyeket a magyar zenetévén követhetnek nyomon a nézők.

Hugh Marston Hefner amerikai Playboy-mogul, a Playboy magazin kiadója, kitalálója és szerkesztője Chicagóban született 1926. április 9-én. Az első Playboy-t 1953 végén adták ki Marilyn Monroeval a címlapon. (Forrás: Wikipedia)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva