Hírek

2011.01.11. 11:30

Concorde: Messze még a 400 forintos üzemanyagár

Ott se vagyunk a 400-as árnál és máris azt elemzik, hogy mit fog okozni, ha 400 forint lesz az üzemanyag ára. Ez a valóságtól való teljes elrugaszkodás, holott az árak fel is és le is mehetnek - írja Faragó Ferenc, a Concorde Alapkezelő tanácsadója.

Világgazdaság Online

Érdemes statisztikát készíteni abból, hogyan kezdődött az év különböző eszközök esetében. Mivel sokszor legalább az első negyedév vezető témáinak csírái benne vannak abban, ahogy az év elindul - írja a csoport Facebook oldalán.

Az újév legérdekesebb fejleménye és változása a nyersanyagok illetve a nyersanyagokhoz kapcsolható területek alulteljesítése az első héten. Nem lenne meglepő az elemző szerint, ha 2011 első negyedéve nem a nyersanyagokról szólna.

A kínai alulteljesítés nem folytatódott az új negyedév elején. Összességében egyetlen határozott piaci üzenetet látni: a nyersanyagokat és mindent, ami hozzájuk kötődik, el kell kerülni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva