Hírek

2011.02.19. 13:11

Előállították a Bakács-videó kiszivárogtatóját

Eljárás indult egy Budakeszin lakó férfival szemben, miután kiderült, hogy ő jutatta ki a sajtónak a Bakács Tibor áruházi lopását bemutató kamerafelvételeket - közölte a rendőrség.

HVG

Két héttel ezelőtt, február 4-én a késő esti órákban egy 52 éves, helyi férfi tulajdonított el az áruházból több terméket, mintegy ötezer forint értékben - olvasható a hvg.hu oldalon.

Tekintettel arra, hogy az elkövető a körözési rendszerben nem szerepelt, alacsony volt a lopási érték, valamint a férfi együttműködő magatartást tanúsított, a lopás tényét elismerte, nem merült fel az őrizetbe vétel szükségessége.

Az esetet a Budaörsi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya vizsgálja. A rendőrség ugyan nem közli, de ez az ügy a Bakács Tibor által elkövetett szalámilopás.

A feljelentéshez csatolták a biztonsági kamerák felvételét is. Ezek egy része az elmúlt napokban egy bulvárlap internetes oldalán megjelentek, ami miatt az áruház biztonsági szolgálata szintén feljelentést tett. Ez alapján indult eljárás a kapitányság bűnügyi osztályán személyes adattal való visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást.

A nyomozók a lakásán elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 37 éves M. J-t, aki az áruház biztonsági szolgálatának alkalmazottja volt.

 

HVG -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva